ZWART-WIT LIFESTYLE FOTOSESSIE BIJ GEZIN IN HUIS

Een zwart-wit lifestyle fotosessie heb ik een tijdje terug gedaan bij een enorm lief gezin in huis. Wat heb ik hier ontzettend van genoten. Twee lieve meisjes die op een normale maandagmiddag deden wat ze altijd doen. Alleen was ik erbij met mijn camera. Ik heb ze vastgelegd met zwart-wit beelden, en ze staan erop zoals ze écht zijn. Samen kleuren aan de keukentafel, kletsen op bed en met papa en mama in de tuin werken. Dit zijn momenten die je nooit wilt vergeten!

‘DIT ZIJN MOMENTEN DIE JE NOOIT WILT VERGETEN’

Een zwart-wit lifestyle fotosessie maakt dat de mensen ongedwongen en niet geposeerd op de foto staan. Hierdoor zijn de foto’s tijdloos en puur, wat ze zo interessant maakt om naar te kijken. Het is boeiend om in de wereld van een gezin te kruipen, hier in mee te gaan en vast te leggen. Het maakt dat je een herinnering tastbaar maakt, zo waardevol!