MIJN CAMERA EN IK

Zwart wit foto’s van kinderen maken. Pakkend- en verhaal vertellend fotografen. Dat is mijn passie!
Als natuurlijk licht fotograaf zie ik overal het licht. Prachtig licht om op mijn manier de ontdekkingsreis van kinderen vast te leggen samen met mijn onafscheidelijke Fujifilm camera.  Een camera die sinds ik moeder werd van 2 prachtige deugnieten, niet meer van mijn zijde geweken is. Elk moment in het leven van mijn kinderen is een nieuwe mijlpaal: het eerste stapje, het eerste woordje, de eerste keer op de fiets. Deze dierbare herinneringen wil ik zo graag blijven koesteren en tastbaar maken. De keuze voor zwart wit foto’s van kinderen was dan ook een hele logische. Want bij zwart wit foto’s draait het vooral om de emotie en het mooie licht! Pure en oprechte foto’s die je terugbrengen bij die herinnering, dat ene kostbare moment.  En die tijdloze en onvergetelijke momenten leg ik ook graag voor jullie vast! Als pure kunst voor aan de muur!

Heb je interesse in een tijdloze fotoreportage van je gezin? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs, Adrielle

zwart wit foto