ADRIËLLE FOTOGRAFIE HEEFT IETS NIEUWS: EEN WAARDEBON FOTOSESSIE KINDERFOTOGRAFIE MIDDELBURG IN ZEELAND

Adrielle Fotografie heeft sinds kort iets nieuws: Een waardebon welke je cadeau kunt geven om bijvoorbeeld een fotosessie kinderfotografie in Zeeland of Belgie te laten doen! Er is nog meer mogelijk met deze bon: Je kunt ook foto’s uit een fotosessie die al geweest is laten afdrukken, of een combinatie maken van een fotosessie en een afdruk! Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand in Zeeland of Belgie voor bijvoorbeeld een verjaardag, moederdag, vaderdag, valentijnsdag, of gewoon zomaar? Dan is dit een perfect cadeau!

‘…DAN IS DIT EEN PERFECT CADEAU’

Adrielle Fotografie maakt de foto’s uitsluitend met gebruik van natuurlijk licht. Ik hou ervan om kinderen zo op de foto te zetten dat ze zichzelf zijn, genieten, en niet hoeven te poseren. Een foto waar je je kindje op ziet zoals hij of zij écht is. Gun je iemand anders of jezelf ook zulke foto’s, dan is de waardebon, verpakt in een leuk jasje, een gaaf cadeau om weg te geven!

Zou je het zelf ook leuk vinden om zulke foto’s te leren maken? Kijk dan even op Click and Shoot. Hier geef ik samen met Marjolijn van Maljaars Fotografie workshops in kinderfotografie, ook super gaaf!