LIFESTYLE FOTOSESSIE KINDEREN IN DE VAKANTIE IN ZEELAND

Tijdens onze zomervakantie in Zeeland heb ik zwart wit lifestyle foto’s gemaakt van mijn kinderen. De kinderen hebben ontzettend genoten tijdens deze vakantie, en dat heb ik vastgelegd. Gewoon zoals het was; vissen achter de boot, relaxen op bed, samen op avontuur, visjes kijken op de stijger en nog veel meer. Als moeder van deze twee deugnieten kan ik zo ontzettend van hen genieten. Ondertussen zijn ze aan mijn camera gewend. En gewapend met mijn Fuji heb ik ze de hele vakantie gestalkt. Dit is voor mij zo’n mooie herinnering. Dit zijn de foto’s waar ik jaren later nog met zo veel plezier naar terugkijk en denk. En niet alleen ik, maar ook zij! Uiteraard heb ik soms ook de camera even gelaten voor wat ie is. Want de mooiste herinnering maak je in je hoofd. Daar begint het verhaal.  Heel veel plezier met het bekijken van de foto’s.

‘GEWOON ZOALS HET WAS; VISSEN ACHTER DE BOOT, RELAXEN OP BED, SAMEN OP AVONTUUR, VISJES KIJKEN OP DE STIJGER…’

Het is ook mogelijk om een lifestyle fotosessie bij jou thuis te laten doen. Hier krijg je mooie zwart wit foto’s voor terug, echt kunst voor aan je muur! Ik reis hiervoor af naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, naar Antwerpen in België of gewoon hier in Zeeland.

Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland
Lifestyle fotosessie van kinderen in journalistiek zwart wit door Adrielle fotografie uit Zeeland